Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!16.4.2011

Blogien metsästystä

Olen etsinyt mielenkiintoisia, hyvällä maulla toteutettuja, luovia ja inspiroivia suomalaisia blogeja. Menin jopa blogilistalle selailemaan toiveikkain mielin, apusanoilla ja ilman.

...ruma, tylsä, julistava, narsistinen, synkkä, liian vakava, sekava, päätä-alkaa-särkeä-räikeä, tavanomainen, masentava, besserwisser-älyllinen, liian pientä tekstiä...

Tämähän on kuin nettideitti-ilmoituksia selaisi. Etsin blogia, joka on luova, aito, rehellinen, konstailematon, ajatteluttava ja yksilöllinen. Vinkkejä? Anyone?2 kommenttia:

  1. On muuten oikeasti vaikeaa! Hyvien blogien löytäminen nimittäin. Olen huomannut, että etsimällä etsien ei koskaan löydä, sattumalta törmätessä kyllä. Niin tämäkin blogi löytyi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että löysit. :) Huomasin myös, että itseä kiinnostavien blogien suosituksissa on usein kultakimpaleita. Paljon helpompaa bongata sellainen sieltä kuin blogilistalta.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥