Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!14.2.2011

Vaahtokarkkimuffinit


En ole nenänpäätäni ulos laittanut tänä jäätävänkylmänä pakkaspäivänä. Aurinko kyllä kurkki ikkunoista sisälle niin pitkään ja pontevasti, että kuumensi yläkerran pätsiksi. Ja koska tänään on maailmanlaajuinen pusipusi-naminami-halihali-sydänsydän -päivä, niin makeilen minäkin yhden pellillisen verran. Kun katsoo vähän pidempään tuota ylintä kuvaa, niin tulee kauhea mieliteko päästä hyppimään, pomppimaan ja sukeltelemaan (suu auki tai kiinni, maun mukaan) tuollaiseen kimmoisaan vaahtokarkkimereen.

Vaahtokarkkimuffinit

2 luomukananmunaa
2 dl luomusokeria
50g voita
1 dl luomumaitoa
3 dl luomuvehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl aitoa vaniljasokeria
paljon pieniä vaahtokarkkeja

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi. Sulata voi pienessä kattilassa ja lisää maito joukkoon. Kiehauta voi-maito nopeasti ja lisää se kuumana muna-sokerivaahdon joukkoon. Sekoita kuivat aineet ja nostele ne varovasti seokseen, niin että taikinasta tulee tasainen, mutta älä sekoita liikaa. Rojauta vaahtokarkit taikinaan ja annostele se muffinivuokiin. Paista n. 225 asteessa n. 10 min.

*

Marshmallow muffins

It's been so horribly cold outside, that I haven't been able to go there. Instead I baked some sweet and colourful marshmallow muffins. Watching and touching those soft and wonderful marshmallow made me wonder. Wouldn't it be just lovely to jump into the huge pool of marshmallows and swim in there?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥