Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!4.2.2011

Tunnustus!


Sopii riemastuttavan epäloogisesti tuon edellisen suosiopohdinnan perään kirjoittaa tunnustuksesta, jonka blogini vastaanotti Pientä elämää etsimässä -blogin Marikkalta. Sydäntä lämmittävää ja ilahduttavaa, joskin hyvin odottamatonta. Kiitos!

Tunnustuksen vastaanottamisen myötä kuuluu kertoa seitsemän asiaa itsestään ja antaa palkinto eteenpäin seitsemälle blogille, jotka omasta mielestä ovat sen ansainneet.

Tämäkin sopii. Enkö juuri tuossa edellisessä kirjoituksessani sivunnut yksityisasioiden jakamista kohtaan tuntemaani pelkoa. Joten ilman muuta nyt lähtee jakoon seitsemän tarkasti varjeltua salaisuuttani.
 1. Olin lapsena hyvin päämäärätietoinen sen suhteen, että halusin isona eläinlääkäriksi. Idoleihini kuuluivat mm. James Herriot, Konrad Lorenz, Gerald Durrel, Dian Fossey ja Jane Goodall. Suunnitelmanani oli muuttaa Afrikkaan hoitamaan "isoja kissoja" ja muita villieläimiä.
 2. Olen onnellinen siitä, että minua aiemmin hallinnut ylenpalttinen analyyttisyys on väistynyt selityksiä kaipaamattoman läsnäolon tieltä.
 3. En pidä siitä että minua luokitellaan tai määritellään. Toisinaan törmään ihmisiin, jotka kuvittelevat  tietävänsä jotain minusta, ajatuksistani, uskomuksistani tai elämänkatsomuksestani ammattini, harrastusteni tms. perusteella. Serious dislike.
 4. Sairastan verenvuototautia ja olen teini-ikäisestä saakka viettänyt ajoittain pitkiäkin jaksoja sairaalassa.
 5. Olen tössöttelijä. Oleilen. Äitini sanoi jo aikoinaan minusta että "aika kuluu aatellessa, päivä päätä käännellessä."
 6. Opiskelen aina jotain, tällä hetkellä psykoterapiaa.
 7. Rakastan brittienglantia ja älykästä huumoria. Joidenkin mielestä minulla ei ole huumorintajua. Johtunee siitä, että ilmaisen usein komiikkaa täysin vakavalla naamalla. Tämä on mielestäni tosi vitsikästä. 
En osaa nyt jakaa tätä tunnustusta mitenkään oikeaoppisesti eteenpäin, mutta luettelen tässä seitsemän lempiblogiani, joita seuraan ja joista nautin lähes päivittäin.
 1. Rima Stainesin The Hermitage on niin lähellä sielunmaisemaani, että tunnelmallisessa blogissa vierailu on aina kuin kotiinpaluu.
 2. Brad Warnerin Hardcore Zen on riemastuttavaa Zen-tykitystä tuoreella ja itsestäänselvyydet kyseenalaistavalla tavalla.
 3. Marikka Bergmanin Pientä elämää etsimässä on aito, elämänmakuinen ja rehellinen blogi, jota lukisin vaikkei siellä olisi yhtään kuvaa. (Vaikka kuvat ovat toki ihana lisä pohdintaa herättävien tekstien ohessa.)
 4. Meijerielämää on myös mieleiselläni tavalla aito ja kaunis blogi täynnä mielenkiintoisia aiheita, hienoja ajatuksia ja leppoisaa tunnelmaa.
 5. Prettygingham on tunnelmallinen ja lempeä. Pidän sen rauhallisesta atmosfääristä, upeista kuvista ja arkisista tuokioista.
 6. Piilomaja on ulkoasultaan tyylikäs ja selkeä, mutta eniten pidän kirjoitusten rehellisestä ja toisinaan kirpakastakin asenteesta, sekä itselleni läheisestä tavasta käsitellä sanoja moniulotteisesti.
 7. Aurinko ja Kuu blogi tuoksuu ja maistuu. Blogissa on aitoa kodin tunnelmaa konstailemattomassa muodossa. Se on inspiroinut minua mm. leipomaan ja nauttimaan arjesta kaikin aistein. (Esim. ranskalainen Tarte Tatin... aaahhhhh!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥