Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!16.2.2011

Kissanunta


Kissa ei "kuuntele itseään" tai mieti mikä sille olisi parhaaksi. Se on. Se nukkuu tai istuskelee ikkunalla. Ja on koko ajan. Ulkoa hönkii kevään kutsu, pitää päästä pihalle. Tassua palelee. Puoli tuntia kissanunta, ja asia on unohtunut. Toiveikkaana kissa katselee taas vuoroin oven kahvaa, vuoroin kättä jolla kahvaan ylettyisi. Ovi aukeaa kuin ajatus. Tassua palelee. Pakkanen kipristää nenänpäätä ja aivastuttaa. Pehmein, varovaisin askelin kissa lipuu sisään, kiertyy keräksi tyynyjen keskelle ja yhä vaan on.

*

Furry Being

The cat does not "listen to herself" or wonder what is best for her. It is. It sleeps or sits on the windowsill. And it is all the time. Spring is breathing outside, gotta get out, gotta get out. Paw is freezing. After some sleep on the warm couch it's all forgotten. Wistfully she gazes the knob and the hand that could reach to that knob. Suddenly the door opens. Paw is freezing. Frost bites the nose and makes her sneeze. With soft pace she glides in again, rolls herself to one furball between the pillows and still is.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥