Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!11.11.2010

Pöytä puhtaaksi


Pari kuukautta sitten pudotin varastona ja varmuuskopiona toimineen irrallisen kiintolevyni lattialle, ja se meni rikki. Olin juuri siirtänyt kaiken tärkeimmän omaisuuteni (valokuvat, kirjoitukset, videot, musiikit, opinnot, työmateriaalit jne.) sinne, ja hups vaan, ne olivat poissa. En ole kovin materiakeskeinen ihminen. Tavaranpaljous on mielestäni ahdistavaa, ja vilpittömästi pyrin luopumaan kaikesta mitä en oikeasti tarvitse. Mutta kuinka käykään, kun luopuminen ei ole vapaaehtoista, ja menetetyt asiat ovat oman luovuuden kukkasia. Ja muistoja. Tuhansia valokuvia lasteni tärkeistä vaiheista lähes kymmenen vuoden ajalta. Olin myös valikoinut ja muokannut sopivaan kokoon satoja kuvia, joita ajattelin käyttää blogeissani, mutta nekin ovat mennyttä. Täytyy aloittaa alusta, ottaa uusia kuvia, kirjoittaa uusia tarinoita.

Tapahtuma kirpaisi, mutta turha siihen on jäädä vellomaan. Menetin jotain mitä arvostan, jotain mitä pidin tärkeänä, mutta se ei kuitenkaan ollut elintärkeää. Olen edelleen minä, minulla on edelleen luovuuteni ja läsnä oleva hetki, jossa voin sitä toteuttaa. Pakko myöntää, että kaiken harmituksen keskellä en voinut olla hymyilemättä tapahtuman viisaudelle. Oman elämäni turhuudenmarkkinat ja väsyttävä runsaudentulva on nimittäin juuri siinä, mihin kolahti. Koko elämäni ajan olen saanut kuulla läheisiltäni että ajattelen ja analysoin liikaa, keksin, kehitän, ideoin ja pörrään luomuksieni välillä läkähtymäisilläni. Pöytä puhtaaksi ja tietokone tyhjäksi. Voisiko enää tuota selkeämpää vihjausta saada. Vähemmän on enemmän!

*

Loss or Luck?

A few months ago I accindentally drop my back-up hard drive and it broke. With it I lost thousands of photos, music, work materials and writings. And that's pretty much the most important things I own. I'm trying to find some wisdom behind this occasion. Perhaps it's time to move on, take some new photos, write some new stories and go on.

3 kommenttia:

  1. En tiedä miten suhtautuisin itse mikäli samaa tapahtuisi...hermoromahduksen jälkeen suunta eteenpäin, ehkä. Mutta on niin totta, vähemmän on todellakin enemmän.

    PS: kiva kun vierailit blogissani, löysin tänne :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi vastavierailusta. "Itsellenihän minä tätä blogia kirjoitan" heh, ja sitten kuitenkin aina valtava ilahdus kun joku on käynyt ja jättänyt vielä kommentinkin. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥