Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!7.11.2010

Kaikki on hyvin


"Tiedättekö, että kaikki mystikot, katoliset, protestantit ja ei-kristityt, ovat uskontokunnasta riippumatta yksimielisiä yhdestä asiasta, siitä, että kaikki on hyvin, kaikki on hyvin. Vaikka kaikki näyttää olevan pelkkää sotkua, on kaikki silti hyvin." - Anthony de Mello (Havahtuminen)

Vietin pyhäinpäivää retriitissä. Viikonlopun hiljaisuus väreilee vielä jossain sisäavaruudessa, vaikka kotiin tullessa koirat, kissat, lapset, mummit, televisiot, mainokset, naistenlehdet, pyykkikasat, tiskivuoret ja pölypallerot tulvahtavatkin heti kättelyssä vasten kasvoja. Hiljaisuus on saanut minut taas kosketuksiin itseni kanssa, ja jaksan ottaa kaiken vastaan hymyillen. Hälinää ja mölinää suut silmät täyteen, ja kuorrutuksena kuuntelen puolituntia valituslitaniaa, jonka voisi tiivistää yhteen virkkeeseen: Ihmiset ovat ikäviä, asiat ovat huonosti, tilanne on epäoikeudenmukainen ja elämä on kurjaa. En millään pysty osallistumaan tähän, en nyt. Kuuntelen ja nyökkäilen oikeissa kohdissa. Tulee paha olo, ei itse tilanteen, vaan asenteen vuoksi. Valituksen kuunteleminen satuttaa, koska auttaa ei voi, mitään ei ole tehtävissä. Marttyyriys ei tee pyhimykseksi, vaan vihaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥