Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!19.9.2010

Artemis ja teltta

Internet on täynnä toinen toistaan hienompia, tyylikkäämpiä, kauniimpia ja pysähdyttävämpiä blogeja ja sivustoja. Yksinkertaisuuteen ja "vähemmän on enemmän" -elämäntyyliin pyrkivänä koetan välttää runsauden tulvaa ja blogiähkyä, joka kaiken mielenkiintoisen seuraamisesta helposti aiheutuu.

Välillä kuitenkin törmään johonkin niin ihanaan, että sitä ei vain voi ohittaa. Usein se on jotain sellaista, jonka heti kokee omakseen, jotain sellaista, jota on etsinyt koko elämänsä, mutta ei ole tiennyt sitä ennen kuin lopulta löytää sen.

Artemis Russell on englantilainen korusuunnittelija, vintagen ja kaiken vanhan tavaran rakastaja, ja hänellä on viehättävä koruliike Rust. Hänen sivuillaan näin jotain, mihin ihastuin päätäpahkaa.

Teltta!


Pakkosaadapakkosaadapakkosaada!

*

Artemis's Tent

Internet is full of the most lovely, beautiful, stylish and breathtaking blogs and sites. Since I consider myself as a downsifting and "less is more" kind of a person, I try to avoid being overwhelmed by the abundance of the supply.


Still, every now and then I face something so fantastic, that I just can't disregard. Often it is something you immediately feel very familiar with, something you feel you've searched all your life, but didn't know it before you found it.Artemis Russell is an English jewellery designer and a lover of vintage. She has a jewellery shop called Rust both in London and in Tokyo. And in her blog I found something I really liked (among other lovely things): A tent!


Musthavemusthavemusthave!

(Pictures in this post are from her blog tales of a jUncaholic, if you click them you get to the original post in her blog.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥