Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!8.7.2010

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset -elokuvan traileri


Olen ollut pitkän aikaa todella kaukana fandomin ihmeellisestä maailmasta. Harry Potter -universum on elänyt sisälläni hiljaisena ja hieman unohdettuna. Mikä on tietysti myös yksi syy siihen, miksei ikuisuusprojektilta tuntuva fanfiction Sielujen puutarha valmistu.

Tämä 'Harry Potter ja Kuoleman varjelukset' -elokuvan traileri on varmasti julkaistu jo aikoja sitten, mutta minä näin sen vasta tänään. Voi hyvänen aika sentään! Sisällä muljahti samalla tavalla, kuin olisin nähnyt vanhan ja kadotetun rakkaani yllättäen kadulla.

Traileria katsoessa muistin taas sen lumovoiman, mikä Harry Pottereissa ottaa valtaansa. Minä niin haluaisin elää tuossa maailmassa! Ja koko tarinan nerokkuus, moniulotteisuus, symbolisuus, (Harryn ja Voldemortin välisen suhteen) syvyys ja merkityksellisyys lävähti taas vasten kasvoja.

Ajatukset pään sisällä jylläävät: Voldemort on Harryn Alter Ego, vertaa Dr. Jekyll ja Mr. Hyde tai Peter Pan ja Kapteeni Koukku... siis Dobbelgönger, varjo... tämä siis arkkityyppinen hyvän ja pahan, pimeän ja valon, tietoisen ja tiedostamattoman, pelon ja rakkauden välinen kytkös...

Summa summarum - Aivan mahtava traileri, odotan Kuoleman varjelusten ensi-iltaa (tai ennakkonäytöstä?!) malttamattomasti! Oih, alkaa olla korkea aika ryhtyä suunnittelemaan uutta asua näytökseen!

3 kommenttia:

  1. millon sielujen puutarha jatkuu? :))

    VastaaPoista
  2. Awwwww... Kiitos kysymästä biozell, minulla on vaan tylsä vastaus: sitten kun kirjoitan sen puhtaaksi tänne. Toivottavasti pian. Todella.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥