Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!7.10.2009

Aristokatti

Sää on ollut ailahteleva tässä parin viikon aikana. Syksy on todella näyttänyt meille sen monet kasvot. On satanut kuin jättimäisestä saavista kaataen ja taukoamattomalla voimalla, ja on ollut aurinkoista, lämmintä ja suloista, jonka jälkeen välittömästi mahtavat myrskytuulet ovat taas ravisuttaneet talojamme ja lennättäneet pikkuruisia mummoja pitkin teitä ja taivaita. Eilinen oli värikäs ja varsin kaunis. Joten viimeisten kesäisten kuvien julkaiseminen lienee paikoillaan ennen kuin talvi läjähtää kasvoillemme valkoisine peitteineen. Se voi tapahtua minä päivänä hyvänsä.

Tässä on hieno kissamme Muusa, jota olen kuullut kutsuttavan myös "Aristokatiksi" ja "Diivaksi". Saattaapa noissa mielipiteissä olla totuuden siemen. Ainakin tiedän, että Muusalla on leijonan sielu. Mutta se miksi hän on täällä tänään, johtuu siitä, että hän sai oman kaulapannan ja kullanvärisen tunnistuslaatan, jotta hänet osattaisiin ohjata kotiin karkureissulla. Mainitsinkohan jo miten erityisen hieno kissa Muusa on? Häneltä meni puoli vuotta tajuta, että on mahdollista ylittää hyvin korkea aitamme ja lähteä lätkimään. Hän ei tosin viihdy ulkona pitkään. Mieluiten noin kolme minuuttia kerrallaan ja 35 kertaa vuorokaudessa. Olen siis ollut kovin työllistetty viimepäivinä hänen Korkeutensa henkilökohtaisena ovenvartijana.

Aluksi pelkäsin että Muusa ei hyväksyisi kaulapantaa (lue: vihaisi sitä, mulkoilisi syyttävästi, maukuisi dramaattisesti ja lopulta repisi sen kappaleiksi), mutta päinvastoin, hän näytti pitävän siitä. Kehräsi kun laitoin sen paikoilleen ja näytti suorastaan ylpeältä. Vaikka toisaalta, ainahan hän näyttää siltä...

Tässä kuvassa on poikani ja meillä hetki sitten vierailulla käynyt Iines-kissa. Suloinen pieni ja täysin musta pentu, jolla oli sädehtivät, meripihkan väriset silmät. Oikea aito noidan kissa siis, ja niin herttainen!  Kissat ja sadepäivät kuuluvat jotenkin luontaisesti yhteen. Jos taivaalta sataa kissoja (ja koiria) on erinomainen tilaisuus käpertyä sohvalle yhden sellaisen (taivaasta sataneen?) viereen, ja ottaa pörröiseltä Zen-mestarilta olemisen oppitunti.


*

Raining (and) Cats

The weather has been quite volatile in these few weeks. Autumn has shoved us it's many faces. It has rained like it has never rained before, it's been sunny, sweet and warm, and right after that, a great storm shooked our houses and flied old and fragile little ladies among the skies. But luckily they managed to land with a pouring rain again.

Here are some pictures of our fine little cat called Muusa (Muse). I've heard her being called "The Aristocat" and "The Diva" behind my back (and straight to my face too). There might be a hint of truth in these opinions. At least I know she has a soul of a lion inside her tiny figure (the fur is thick though!). But the reason she's here today is because she got her own collar with a gold ID plate helping someone to recognise her and contact me if she gets lost.

Did I already say what a fine cat she is? It took six months for her to realise that it actually is possible to get over our very high fence and take a hike. She doesn't like to be out long though, preferebly 35 times a day, three minutes at a time. So for a couple of days I've been very occupied as Her Highness' personal door-keeper. I was afraid she would repel that collar (that is: hate it, scowl accusingly, meow dramatically and finally tear it to pieces), but quite conversely, she actually liked it. Purred when I put it on and was seemingly proud. But well, isn't she always.

Yesterday was a very pretty day. So I guess it's time to post the last summery pictures before winter really hits the place with it's white cover. It should be any day now. So, in the last picture is my son and a sweet little cat of our neighbour that visited us recently. Her name is Iines and she is completely black kitten with a shiny, amber eyes. A real witch's cat she is, and such a cutie!

Cats and rainy days belongs together in some very natural way. If it's raining cats (and dogs), it's an excellent opportunity to snuggle on the couch next to one of those (rained from the sky?) furry Zen-masters and take a lesson of being.

1 kommentti:

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥