Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!18.7.2009

Sydämellinen nimipäivälahja


Vaikka nimipäivääni on vielä melkein viikko, tyttäreni halusi antaa lahjani jo etukäteen. Tiedättehän, aika matelee, kun olet lapsi ja sinulla on lahja annettavana. Erityisesti kun olet valmistanut sen itse omilla pikku kätösilläsi. Tässä mitä paketista paljastui. Tuskin tarvitsee edes sanoa, että se on aivan upea. Paras nimipäivälahja ikinä!

*

Sweetest Name Day Gift

Though it is almost a week to my actual name day, my daughter wanted to give me my present already. You know, time creeps when you are a child and have a gift to give. Especially when you have made it with your own little hands. Here's what I got. Needless to say I absolutely love it. The best name day present ever!

"Hi and happy nameday
I have a gift for you
I have made it myself the gift
it took two weeks"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥