Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!14.6.2009

Tuulahduksia Afrikasta

Olin eilen pienellä ajelulla, ja pikkuruisessa sinisessä autossani oli niin kuuma, että minun piti pitää ikkunaa auki. Suloinen, lämmin, ruusun ja muiden nyt kukassa olevien kukkien tuoksuinen tuulahdus hyväili kasvojani kun ajoin. Kaduilla ei kulkenut juuri ketään, mutta jostain itselleni tuntemattomasta syystä liikkeellä oli vain mustia ihmisiä. Ehkäpä kaikki valkoihoiset suomalaiset olivat rannalla tai kesämökeillään ottamassa aurinkoa yrittämässä saada rusketusta pintaan. Joka tapauksessa, tämä kaikki nosti pintaan valtavan koti-ikävän kaltaisen kaipuun Afrikkaan, jossa työskentelin jokin aika sitten. Helpottaakseni ikävää (tai lisätäkseni sitä?) vietin pitkän tovin muistellen kaikkia mukavia asioita ja katsellen tuona aikana ottamiani kuvia. Aikamatkailua ja mantereen vaihtoa eilen siis pelkkien ajatusten, tuoksujen ja ympäröivän tunnelman voimalla. Mutta kaipaan edelleen Afrikkaani.

*

Sweet Breezes of Africa

It was such a hot day, and perhaps because of it, I got very home sick. I'm missing Africa, where I spent some time working as a teacher at the Stone Town International School. I loved it dearly, and since travelling is not possible at the moment, I looked my photos and relived my memories.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥