Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!11.6.2009

Luonnollisia virtauksia

Minulle on tärkeää seurata oman energiatasoni luontaista vaihtelua. En pysty olemaan tehokas, tuottava ja aikaan saava joka päivä. Enkä edes joka viikko. Siispä toisinaan minun on vain annettava tiskien kasvaa ja villakoirien lisääntyä ihan rauhassa, vaikka olenkin siisteyttä rakastava ihminen. Jos yritän pakottaa itseni toimintaan silloin, kun sisäinen ajanlaadun mittarini näyttää lepoa, se on kuin yrittäisi pakottaa kuollutta kalaa uimaan vastavirtaan. Ja kun tuuli taas kääntyy, on niin helppoa tarttua työhön ja nauttia siitä.

*

The Natural Flow of Energy

For me it's important to follow the natural flow of my own energy. It's impossible to be industrious and productive every day. Or every week. There are times that I just have to stay still, let the dishes be and the dust bunnies breed, even though I am a person who values tidiness. If I try to force myself to action when my inner agenda says it's time to repose, it's like forcing the dead fish to swim upstream. And when the wind turns, it's so easy to labour and enjoy it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥