Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!15.6.2009

Aurinkoiset aprikoosit!


Lämpimän ja hikisen lauantain jälkeen on satanut kuin saavista kaataen. Koska en ole ollut innoissani ajatuksesta käydä kävelyllä sukelluspuvussa, olen viettänyt enemmän kuin liian paljon aikaa tietokoneen monitorin edessä. Sitä paitsi, koska aurinko ei nyt lämmitä minua ulkoisesti, keksin keinon saada aurinkoannokseni sisäisesti: Aprikoosit!

*

Sunny Apricots

It's been raining and I've been too much inside with the computer and too little outside walking and enjoying the nature. But I compensated the lack of sun with these lovely, ripe and sunny apricots!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥