Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!19.5.2009

Silmut


Sattuuko puuta kun se silmut puhkeavat? Jomottaako pensaan oksia kivusta, kun talven ajan piilossa levänneet lehdet alkavat puskea esiin? Tunteeko kasvi haikeutta tai ehkä riemua, kun sen äärimmilleen kiristyneet lehtisilmut räjäyttävät esiin hiirenkorvan, ja lehti levittäytyy täyteen mittaansa hitaasti, mutta määrätietoisesti? Luulen että se on iloa. Puhdasta, uteliasta riemua. Saada kokea syntymän ihme uudestaan ja uudestaan jokaisen lehtisilmun kohdalla. Onko niin myös meidän kohdallamme? Voisiko se olla niin?

*

Leaf Buds

Does a tree feel pain when its bud of a leaf starts to sprout? Does it ache when leaves burst out of a shrub? Is there melancholy or perhaps joy associated with that inevitable moment when buds finally burst open, slowly and determinedly, after being swelled to the extreme. I think it's joy. Pure, curious delight. To experience the miracle again and again with every blessed bud. Is it like that for us too? Could it be? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥