Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!17.3.2009

Pyykkipäivä

Eilen oli pyykkipäivä. Oli mukavaa pestä likapyykkiä ja jynssätä mäntysuovalla pari vanhaa räsymattoa siinä samassa. Kevät antaa odottaa itseään. Taivas on kovin harmaa, ja tiet nuhjuisen lumen peitossa. Se näyttää vanhalta, reikäiseltä ja loppuunkuluneelta matolta. Mutta sille ei ole paljon tehtävissä. On vain odotettava, kunnes jonain päivänä, hyvin pian, luonnon suuri pyykkipäivä koittaa.

*

Laundry Day

I had a laundry day yesterday. It felt good to wash all the dirty laudry, including some old rugs. Spring keeps us waiting. The sky is ever so gray and the roads are covered with snow; holey and worn out like an old, dirty carpet. There is not much to do about it. Just to wait and see when the grand laundry day of nature dawns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥