Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!30.3.2009

Muutos


On aikoja, jolloin muutos on välttämättömyys. Vääjäämätön vaihe, jota on ehkä mahdollista lykätä hetken aikaa tuonnemmaksi, mutta ei kokonaan ohittaa. Muutos tulee kuin kevät. Sille ei voi mitään, sitä vastaan ei voi taistella. On vain annettava sen tapahtua, mentävä virran mukana, ehkä itkettävä hieman.

*

Change

At times a change is a necessity, an inevitable phase, which is perhaps possible to postpone, but not to avoid entirely. Change comes like spring. There is no way to fight back. You have to let it happen, to go with the flow, maybe cry a little.

A desert road from vegas to nowhere
Some place better than where you've been
A coffee machine that needs some fixing
In a little cafe just around the bend
A hot dry wind blows right through me
The baby's crying and I can't sleep
But we both know a change is coming
coming closer, sweet release
- Jeff Buckley

(I'm Calling You sung by Jevetta Steele, Bagdad Cafe)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥