Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!24.3.2009

Kevään odotusta

Sää on ollut koko päivän yllätyksiä täynnä. Aamu valkeni suloisen auringon paisteen kera, mutta vain hetken kuluttua alkoi sataa lunta; suuria, märkiä ja sakeita räiskäleitä, jotka sumensivat näkyvyyden ja tekivät autoreissusta kaupunkiin suuren seikkailun.

Ehkäpä taivaallisia lumivarastoja tyhjennetään ennen kesän tuloa, tai luontoäidillä on vain vaikeuksia päättää mitä pukea päälleen. Se on melko yleistä, ja niin kovin ymmärrettävää. Tai ehkäpä hän vain haluaa leikkiä hieman. Kaikesta huolimatta kevät on tulossa, ja minä olen iloinen jokaisesta merkistä, joka enteilee sen saapumista.

*

Waiting for the Spring

The weather has been full of little surprises the whole day. The morning dawned with a sweet sunny glow, but not much later it started to snow; big, moist and heavy flakes that blurred my vision and made a car ride to town to one great adventure.

Perhaps the heavenly snow storages are being emptied before the summer, or mother nature has difficulties deciding what she should wear. It's quite common and thus so very understandable. Or maybe she just wants to play a little. Regardless, the spring is coming, and I'm delighted of every sign of its arrival. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥