Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!2.10.2007

Sigur Ros!!!

Olin sunnuntaina katsomassa, kuuntelemassa ja kokemassa ihanan islantilaisyhtyeen akustista soitantoa ja heistä tehdyn elokuvan esitystä. Voi taivas. Kaunista. Nyt on vähän kipeä olo. Olen juonut sitruuna-inkivääriteetä hunajalla terästettynä ja laitoin itselleni ihanan kuuman suola-rosmariini-jalkakylvyn, mutta siitä tuli niin kuuma, että en vielä puolentunnin odottelun jälkeen ole pystynyt upottamaan viluisia varpaitani sinne. Sitten olen vaan istuskellut sohvalla katselemassa youtubesta Sigur Rosin ihania videoita.


Yllä olevaa juuri katsastin, ja höh, kävi itkettämään. Tuosta tulee vähän Monty Pythonin Elämän tarkoitus (Monty Python's Meaning of Life) mieleen, siis se vakuutusyhtiö-juttu. Mutta on se vaan tuo Sigur Ros niin hieno yhtye. Kun tässä nautiskelen jalkakylvystäni heidän seurassaan, niin varmasti olen ihan terve jo huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥