Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!3.7.2007

Sansibar: Tänään lähdetään...

Pienlentokoneen ikkunanäkymä Dar Es Salaamissa, suuntana Sansibar
Tästä alkaa matkakertomukseni ja raadollisen rehellinen selonteko opiskeluihini kuuluvasta työharjoittelujaksosta Afrikassa, Sansibarilla, Stone Town Internation School -koululla. Mukana omia blogejaan matkakokemuksista kirjoittavat opiskelutoverit H & J.

Lentokone nousee tänään Helsinki-Vantaan lentokentältä klo 17:40. Jännittää kamalasti. En ole vielä pakannut kaikkea, hirveästi muistettavaa ja tehtävää ja muistettavaa ja toimitettavaa ja selvitettävää ja aaaargh. Joku pieni ääni sisälläni sanoo, että älä stressaa. Se on ihan turhaa. Olen kuullut että Afrikassa ei ole koskaan kiire minnekään. Elämä on nyt. Niin sen pitäisi olla täälläkin, koska elämä oikeasti on nyt, ja jos muuta yrittää, niin huonosti käy. Tulee stressi ja kiire ja ahdistus kaikkine mielikuvituksellisine lisämausteineen.

Kirjoittamassa päiväkirjaa (a.k.a "The Black Book") Nairobin lentoasemalla
Minun henkilökohtainen tavoitteeni tällä matkalla on päästä irti tästä länsimaisen yhteiskunnan synnyttämästä ja ruokkimasta paniikista. Olen huomannut, että se ei ole minua varten, en halua enkä pysty elämään niin. Haluan saada takaisin sen lapsuuteni ajattomuuden (Äitini kommentoi minua useaan otteeseen sanoilla. "Sinä se et tajua mitä aika on. Päivä menee vaan päätä käännellessä."). Tiedän, että se on synnynnäinen ominaisuuteni "Afrikkalainen ajantaju". Henkalla on kuulemma se myös verissään, mutta tuolla se nyt vaan hoputtaa minua ja paheksuu sitä, että viimeisillä minuuteilla "kirjoittelee vaan johonkin blogiin". No, ehkä se on sitten siirryttävä tärkeämpiin toimiin. Jatkan ajatustani myöhemmin, toivottavasti paremmalla ajalla ja keskittyneemmässä mielentilassa.

Toivottakaa meille onnea! Ja haleja!!!

Pienkoneemme pilotti ja kojelauta
Turvallisesti laskeuduimme Sansibarin maaperälle
Iloisina Sansibarin lentoasemalla odottelemassa kuljetusta 
(huom! Syön viimeistä ruispalaa kuukauteen!!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥