Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!28.5.2007

Hiostava aamu

kuva täältä

Aamu on ollut kuin tropiikissa. Oli ihana tunne saada lämpimän kostea leyhähdys kasvoilleen, kun avasi ulko-oven. Pidän tästä jäsenet raskaaksi tekevästä tahmeasta ilmasta, sillä tässä on mukana myös häivähdys kirpeyttä. Jännittävä yhdistelmä raukeutta ja kutkuttavaa seikkailua. Tällaisina päivinä rakensin lapsena parvekkeelle majan ja luin ja lopulta nukuin siellä tuntikausia.

Jotkut lukijat ovat arvostelleet tarinoitani siitä, että niissä ei tapahdu paljon mitään. En taida juurikaan arvostaa tapahtumia. Usein olen hymyssä suin miettinyt, että mihin mä tätä kehoa tarvitsen. Riittäisi että minulla olisi pelkät aivot vesikulhossa, ja niistä joku piuha tietokoneelle, että saisin muutettua ajatuksiani myös näkyvään muotoon. No ei. Karmiva ajatus oikeastaan. En nimittäin todellakaan ole mikään "virtuaali-ihminen", vaan arvostan yli kaiken aitoja asioita. Aitoja elämyksiä, joita tämä ihmiselo tietokoneen ulkopuolella tarjoaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥